Om de locatie van dieren te kunnen achterhalen is het noodzakelijk dieren te verplaatsen. Het zorgvuldig registreren van varkens in het hok waar zij zich bevinden creëert mogelijkheden: de voeropname van uw dieren berekende u nog nooit zo nauwkeurig, en ook het registreren van koppelbehandelingen, transporten en het bijhouden van dier-aantallen wordt een stuk gemakkelijker.

Verplaats varken naar hok kunt u gebruiken bij een verplaatsing van een enkel of meerdere dieren. Selecteer het hok waar u de dieren naartoe wilt verplaatsen en scan de dieren die u wilt verplaatsen.

Verstuur transporten naar een andere varkenshouder of de slachterij en voer klep-/ of transportgewichten toe.

Ontvang transporten van uw fokker/vermeerderaar. Zorg hiervoor dat u een stabiele internetverbinding hebt.